ADANA / SAİMBEYLİ - Himmetli Ortaokulu

Mrt

Okulumuz  Kız Futsal Takımı  FUTSAL turnuvasında Kozan İlçe Şampiyonu oldu..Emeği geçen öğretmenlerimizi, Beden Eğitimi öğretmenimiz Halil Can'ı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuz öğrencileri Adana Bilek Güresi Turnuvasında ...

Ekm

Atatürk'ün büyük önderliğinde Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılında, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük sevdasını coşkuyla kutluyoruz. Kutlu olsun!

Ekm

Okulumuz öğrencileri Saimbeyli nin Kurtuluşu Münasebetiyle düzenlenen resim yarışmasında ilk üç dereceyi elde etme başarısı gösterdi.

5-A SINIFI İLE ATATÜRK KÖŞESİ ETKİNLİĞİ

Eyl

İlköğretim temel öğrenimdir. Okulların açıldığı hafta  okullarımızda İlköğretim Haftası olarak kutlanır. Okullarımızda törenler düzenlenir. Hayatta başarılı olmanın yolu okumayı ve yazmayı öğrenmekten geçer. Çünkü bilmediklerimizin çoğunu okuyarak öğreniriz. İlköğretim, bize hayat boyu gerekli olan bilgi ve becerilerin temelinin atıldığı dönemdir. Bu kapsamda okulumuzda da ilköğretim haftası kutlandı.

Eyl

Okulumuzda İlkyardım Farkındalık Eğitimi kapsamında öğrencilerimize temel ilkyardım bilgilendirilmesi yapıldı.

.::Mekanınız Cennet Olsun::.

4. sınıf öğrencilerimizle mblock uygulamasını robotik kodlama sınıfında yaptık.

Robotik kodlama sınıfımız hazırlanıyor.

Kas

Kızılay haftası 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda her yıl kutlanmaktadır.

Türk Kızılayı genel merkezi ve Türkiye genelinde tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada Türk Kızılayı'nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılarak, Türk Kızılayı'na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmaktadır.

Kızılay haftası kutlamaları kapsamında Kızılay öncelikli olarak faaliyet alanlarına ilişkin yapılan çalışmalara ve ilkelere dair gençleri bilgilendirmek amacıyla okullarda tanıtımlar yapılmakta, Türkiye genelinde şiir, kompozisyon vb. yarışmalar düzenlenmektedir.

Okulumuz 3A Sınıfı öğrencileri piknikte eğlendiler.

Lütfiye Ayşe Baytok Yatılı Bölge Ortaokulu

"Çevre Dostu 1000 Okul Projesi" Kapsamında okulumuzu ziyarette bulundular

Bu kapsamda okulumuz öğrencilerine yönelik bir sunum gerçekleştiren değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuz 1/A sınıfının okuma bayramı etkinliği

Ufka Yolculuk 1. Aşama Sınavlarında Okulumuzun Başarısı