ADANA / SAİMBEYLİ - Himmetli Ortaokulu

4/B öğrencileri öğretmenleri eşliğinde okulumuz bahçesinde piknik yaptı.

4/A sınıfı elektrik devreleri etkinliği

Nis

Pınar ve Dilek Öğretmenlerimiz yine bir etkinlikle buluşturdular öğrencilerini.Yaklaşan Ramazan Bayramına istinaden  "Bayram Etkinliği"

Nis

Okulumuzun değerli öğretmenleri ve aileleri düzenlenen iftarda biraraya geldiler.

Nis

23 Nisan 1920, milletimizin tarih yolculuğunda bir dönüm, yeni bir başlangıç ve yeniden dirilişin ifadesidir. Bu çok önemli tarihi günün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilmesi tesadüfi bir karar değildir.

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılış tarihi ve millî iradenin hâkim olması aziz milletimiz kadar, çocuklarımız ve geleceğimize olan güvenin bir göstergesidir.

Millî iradenin hayat bulduğu, çocuklarımıza armağan edilen bu kutlugün, içinde birçok anlam barındırıyor. Meclisimiz kurulurken olduğu gibi bugün de çocuklarımız, geleceğe yönelik hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemizdeki en büyük güvencemiz ve ümit kaynağımızdır.

Millî iradenin merkezi ve başyapıtı olan Gazi Meclisimizin açılışının 102'nci yılını tüm okullarımızda büyük bir coşku ve heyecanla kutluyoruz. Bayramın neşesini her çocuğumuza hissettirecek şekilde bir program hazırladık.

Nis

İlkokullar beden eğitimi  öğretmenimiz Gamze  ve sınıf öğretmenleri Pınar ,Dilek öğretmenlerimiz eşliğinde zumba dansı yaptı.

Mrt

3A sınıfı Scratch Öğreniyor..

Scratch Nedir?

Günümüzde teknolojinin hızlı gelişimi ile birlikte reklam, Film ve benzeri alanlarda çeşitli programlara ihtiyaç duyuluyor. Benzer pek çok program sayesinde kullanıcılara önemli kolaylıklar sağlanıyor. Scratch günümüzde çok fazla kullanılan programlama dilidir. Program renkli bir arayüze sahip olması nedeniyle özellikle çocukların da çok fazla ilgisini çekiyor. Üretkenliği de arttıran scratch çocukların kendini ifade edebilmeleri için önemli bir yere sahiptir. Çocukların gerçek yaşamda karşılaştıkları problemleri de platforma taşıyan scratch bazı bilgisayar derslerinde de kullanılmaya başlanıyor.

Mrt

Binlerce yıldır; baharın, tazelenmenin, umudun, bolluğun, bereketin ve yenilenmenin simgesi olarak kutlanan Nevruz'un, ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlığa  esenlikler getirmesini temenni ediyor, 21 Mart Nevruz Bayramı'nızı kutluyoruz.

Mrt

5. Sınıf öğrencimiz Hilal BORA "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri" konulu şiir yarışmasında ikinci oldu,ödülünü düzenlenen törenle Sayın Belediye Başkanımızın elinden alan öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ayın öğrencisi seçilen öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi.